Beoordelingen van Restaurant PEX Den Haag

Recente recensies van Restaurant PEX Den Haag

5 sterren na 8 reviews

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten die warm, goed verpakt en vers worden afgegeven. De noodles zijn echt een aanrader!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Het restaurantgevoel thuis. De kids vonden het ook erg leuk dat er nog een verrassing bij hun menu zat. Kortom, voor herhaling vatbaar!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gegeten. Heerlijk mals en ook nog goed heet toen we het uitpakten. Ga hier vaker bestellen. Absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten afgehaald, dit was goed verzorgd en thuis was het nog goed warm. De soep zelfs nog heet. Spare ribs waren heerlijk, patat lekker. Gaan we zeker nog een keer doen. Prima alternatief in deze tijd

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede hoeveelheid. Aanrader #supportyourlocals👍

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, op de afgesproken tijd klaar, netjes verpakt en restaurant kwaliteit zoals wij gewend zijn van PEX, echt en een aanrader!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met het gezin . Noodles met krokante kip en cheeseburger als hoofdgerechten en cheesecake en brownie als nagerecht. Bestellen gaat makkelijk via de site waar je ook de tijd kan aangeven wanneer je het kunt ophalen. Zeker voor herhaling vatbaar.